Benvinguts

El projecte SustainCo pretén conscienciar i donar suport al desenvolupament d'edificis de baix consum energètic, amb especial èmfasi a les zones de baixa densitat urbana dels 7 països europeus que participen en el projecte. SustainCo té com a objectiu augmentar la visibilitat dels casos pioners, tant per obra nova com per renovació, amb l'objectiu de capacitar i fomentar la confiança en el sector públic. Per obtenir més informació, es pot fer un cop d'ull a les Guies Tècniques i altres recursos, que es troben al menú de la dreta. NOTA: El projecte ha finalitzat a l'Abril de 2015, i des d'aquest moment la pàgina es mantindrà activa i actualitzada durant els següents dos anys. Un cop finalitzat el plaç no es podrà tenir accès.


Els principals resultat del projecte són:


 • Eines

  S'ha creat un plec d'eines tècniques i financeres amb l'objectiu de donar pautes de suport als tècnics durant el període de disseny i construcció d'un edifici nZEB.

 • Pràctica

  S'han desenvolupat 40 casos d'estudi provinents de les 7 regions que col.laboren en el projecte.

 • Events

  S'han realitzat 30 jornades i tallers de treball. I s'han atès al voltant de 40.000 consultes telefòniques, de e-mail i personals cara a cara. Sumant les dades de les 7

 • Pilots

  S'han realitzat 13 estudis de viabilitat. I s'han completat 28 projectes pilot en el conjunt de les 7 regions.